Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játszóházak vidéken képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Játszóházak vidéken - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Játszóházak vidéken
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cifra palota

Cifra palota

A Cifra Palota Miskolc legnagyobb játszóháza, a Gömöri pályaudvar és a Dorottya lakópark ölelésében. Csendes, nyugodt környezet várja a gyerekeket. Családias hely, szakképzett óvodapedagógusokkal. A parkolási lehetőség kiváló.

Élményszget

Élményszget

A játszóház létrehozásával a szülők álma vált valóra. A gyerekek megélhetik aktivitásukat, kreativitásukat, s közben a szülők nyugodtan intézhetik programjaikat. A gyermekeknek testet-szellemet fejlesztő, aktív kikapcsolódást nyújt. Játék közben fejlesztik kombinációs és koordinációs képességüket. A 48 különféle élményelem tovább fokozza a kicsik érdeklődését, kíváncsiságát. Vidáman töltik a szabadidőt a kétszintes labirintusban, az akadályelemekkel tarkított légvárban, vagy a labdafürdőben. Kitartásukat fejleszti a mászóháló, a lógó cilinderek és a bokszzsák-erdő. S minden gyermek kedvence, az óriáscsúszda, és a kalózhajós lecsúszó is a gyerekek jókedvét fokozza. Az egészen pici korosztálynak is jó játék a labdafürdő kis csúszdával, a mobil trambulinok, vagy a totyogóknak tervezett gumiszoba. A játszóházba 12 hónapos kortól 12 éves korig várjuk a gyerekeket.

Eto élményközpont

Eto élményközpont

A játszóház létrehozásával a szülők álma vált valóra. A gyerekek megélhetik aktivitásukat, kreativitásukat, s közben a szülők nyugodtan intézhetik programjaikat. A gyermekeknek testet-szellemet fejlesztő, aktív kikapcsolódást nyújt. Játék közben fejlesztik kombinációs és koordinációs képességüket. A 48 különféle élményelem tovább fokozza a kicsik érdeklődését, kíváncsiságát.

Játszóház a kertedben, rendelésre

Játszóház a kertedben, rendelésre

A gyerekek számára nagy öröm, a szülőknek pedig praktikus, ha egy rendezvényen, egy étteremben, hajókirándulás alkalmával, céges rendezvényeken vagy olyan környezetben, ahol családi programot terveznek, a gyerekek számára játékokkal, programokkal, kézműves foglalkozással, színes, vidám bohóccal elkülönített részt alakítunk ki. Játékainkkal és kellékeinkkel rövid idő alatt be tudjuk rendezni a rendelkezésünkre álló teret, ahol egy bohóc, egy arcfestő folyamatosan a gyerekek rendelkezésére áll. Itt a gyerekek felügyelet mellett szórakozhatnak, játszhatnak.

Kölyökvár

Kölyökvár

A játszóház létrehozásával egy olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol a gyerekek játszanak, miközben észre sem veszik, hogy képességeik fejlesztése történik és remekül érzik magukat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez sikerült! Az elmúlt - lassan egy év alatt - már több száz kisgyermek fordult meg nálunk, akik közül sokan regisztráltak hozzánk, és folyamatosan járnak a foglalkozásokra.

Maugli dzsungele játszóház

Maugli dzsungele játszóház

Lepje meg gyermekét egy különleges ajándékkal, nálunk a kis ünnepelt önfeledten szórakozhat családtagjaival, barátaival. Ne aggódjon, ha gyermeke túl sok vendéget szeretne meghívni bulijába, de a lakás mérete ezt nem teszi lehetővé, játszóházunkban úgy gondoskodhat gyermeke öröméről, hogy közben nem kell átrendezniük a lakást, a buli után elpakolni és takarítani.

Mini manó

Mini manó

Aki ismer az tudja, hogy elég régen foglalkozom gyerekekkel ahhoz, hogy tudjam, Őket nem érdekli a felnőttek vetélkedése, sokkal inkább az, hogy hogyan viselkedünk velük! Egy kedves mosoly, egy tréfa, vagy csak annyi, hogy megkérdezem, hogy, hogy hívják és máris oldottabb a hangulat! De inkább beszéljünk a házról! Itt nálunk minden szabad amit otthon nem, ugrálni, csúszdázni, a játékokat széthagyni, hangoskodni és mindenféle játékot játszani. Ha kedved van a barátaiddal megünnepelheted a születésnapodat! Mindezt szóban nem lehet elmondani, gyere el hozzánk,Miskolcon a Fonodaudvarba, játszani a Mini-manó játszóházba! Győződj meg magad minderről!

Titanic játszóház és szórakoztató park

Titanic játszóház és szórakoztató park

Törpék és óriások országa. Mesehősök, játékok, ugrálók, légvárak és csúszdacsodák világa. Van itt minden csuda jó, kis csúszda meg nagy hajó! A boldogság birodalma és a gyermekszívek vágya, a világon a legjobb dolog bemenni a Titanic játszóházba! Teniszütő, kosár palánk, mini golf és focipálya, itt minden gyerek a kedvencét megtalálja! Babakonyha, barkács készlet, kis piac és nagy zöldséges. Óriás hal, viking hajó, apuval, anyuval játszani együtt csuda jó! Trambulinok, nagy légvárak, ahol a gyerkőcök kimerülésig ugrálnak. A rodeó bika hűen lesi, hogy ki lesz a következő, aki felhergeli. Szumó ruha várja, hogy ki lesz a következő barát, aki felpróbálja!

Tuti menü