Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játszóházak Budapesten képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Játszóházak Budapesten - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Játszóházak Budapesten
Keresés
Találatok száma - 9 db
Állatkerti játszóház

Állatkerti játszóház

Az Állatkert Játszóház 800 nm-en, klimatizált vendégtérrel várja látogatóit. Játszóházunkban minden gyermek megtalálja a korosztályának megfelelő játékokat. A játéktér különböző egységekre van osztva, hogy a gyermekek könnyen kiigazodjanak a játékrengetegben.

Dzsungel kalandpark

Dzsungel kalandpark

A Dzsungel kalandpark életre szóló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Biztonságos környezetben, szakképzett szakemberekkel játékos tanulást biztosít a kalandpark. Minden nap változatos programok.

Elevenpark játszóház

Elevenpark játszóház

Az Elevenpark egy hatalmas, mégis kedves és napsütéses játszóház, a vidámpark és a klasszikus játszótér elemeivel. Ez az óriási játszótér egy nagy világos és barátságos fedett térben van, ahol minden hónapban egy-egy rendezvény és gyerekprogramok várják az egész családot. Az Elevenpark játékelemei nemcsak gyerekek által használhatóak, hanem a felnőtteknek is egyedülálló élvezetet nyújtanak. Mint aktív családi program, egy közösen eltöltött nap az Elevenparkban, a legjobb választás. Az Elevenpark egész napos nyitva tartással és a legjobb árakkal várja az egész családot egy jó kis közös zoknis játékra!

Gekko játékórák

Gekko játékórák

Hozza gyermekét rendszeresen játszani a Gekkoba! Ettől nagyon megerősödnek a tanuláshoz (is) szükséges képességei, megelőzzük a problémákat, és jobban kibontakozik a benne rejlő tehetség. Gyermeke annál fogékonyabb a legalapvetőbb képességeinek életre szóló fejlesztésére, minél fiatalabb. Ezért nálunk nincs alsó korhatár, már 1-2 hónapos pici babával várjuk professzionális korai fejlesztésre.

Gyerek center

Gyerek center

A gyerekek mozgásigénye olyan nagy, hogy a profi sportolók elfáradnának mellettük. Éppen ezért szükségük van egy helyre, ahol kitombolhatják magukat, önfeledten játszhatnak velük egykorú gyerekekkel, azonban biztonságos körülmények között, felügyelet alatt. A 3000 négyzetméteres Gyerekcenter megadja nekik a mozgás szabad örömét.

Játszóvilág kalandpark

Játszóvilág kalandpark

Egy olyan játszóházat szeretnék bemutatni, ahol az egész család jól érezheti magát. Ingyenes parkolási lehetőség. Kiválóan felszerelt, biztonságos, hatalmas, fedett játszótér 700 m2-en, klímával, kamerával és értékmegőrzőkkel ellátott barátságos, családias környezet, amely elvarázsolja látogatóit. A játszóház már 2004 óta szeretettel fogadja a kalandra vágyó gyerekeket, és kísérőiket. Nálunk minden gyerek megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges játékokat (óriás csúszda, dühöngő, labirintusrendszer, golyó ágyú, lég-hoki, csocsó, stb.) Játékaink TÜV által bevizsgál, engedéllyel vannak ellátva, használhatják kicsik, nagyok, súly és korhatár nélkül. Mi a partidat örök emlékké varázsoljuk, ahol mesehősökkel, is találkozhatsz. Az 5 éves kor alatti gyerekeknek Baba sarkot (mini konyha, építőjátékok, készségfejlesztő játékok, kislabdás medence) és pelenkázót különítettünk el. Felnőtt vendégeink részére külön vendéglátó egységet alakítottunk ki:

Kacifánt játszóház

Kacifánt játszóház

Egyik fontos missziónk a környezettudatos életmódra nevelés. A Kacifánt berendezéseit és a játékokat nagyrészt környezetkímélő anyagokból - fából és újrahasznosított hullámkartonból - alakítottuk ki. Igyekeztünk olyan játékokkal berendezni a Kacifántot, amelyek - leginkább nagy helyigényük miatt - az otthonokban nem találhatók meg, viszont nagyon közkedveltek a gyerekek körében.

Kidspirit

Kidspirit

A KidSpirit módszertani alapelveiben hangsúlyos szerepet kap a gyermek fejlődésének, életkori sajátosságainak megfelelő élménygazdag program kínálat. Pedagógusaink egyöntetűen hiszik, vallják, hogy (bármennyire is közhelyes, elcsépelt gondolatnak tetszik) a helyes önismeret, önbizalom, önértékelés a testi- lelki egészség megőrzésének alapja. Ezért tartjuk fontosnak, hogy programkínálatunkban hangsúlyos szerepet kapjanak az, olyan foglalkozások, melyek a gyermekeket játszva fejlesztik, akár motorikus, akár pszichés szinteken. Valamint hiszünk benne, hogy a szülői szerep- mai felgyorsult világunkban- egyre több kihívással szembesít az Apukákat, Anyukákat, nevelési tanácsadóink, fejlesztő pedagógusaink örömmel nyújtanak segítséget, akár csoportos, akár egyéni fejlesztésekkel.

Kópévár

Kópévár

Játszóházunkkkal ezdetek óta biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy a gyerekek játék közben fejlesszék saját képességeiket. Ez teszi egyben különlegessé és páratlanná kis gyerekbirodalmunkat, mivel a játékok újabb és újabb elemekkel bővülnek a gyermekek igényeinek és ügyességének megfelelően. A pici gyerekekre is gondoltunk, így már ők is megkezdhetik a csodálatos utat képességük felfedezésére bölcsődénkben, mind ezt egy éves kortól anyu és apu segítségével. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy kedves vendégeink meleg, családias környezetbe érkezzenek, együtt fedezzék fel az újabb és újabb sikereket és közös, emlékezetes élményekkel vágjanak egy boldogabb nap elé.

Tuti menü