Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyermekzenekarok, együttesek képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Gyermekzenekarok, együttesek - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Gyermekzenekarok, együttesek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alma zenekar

Alma zenekar

.A családi koncert során az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a nevető',- és tánc-izmokat' egyaránt megmozgató képességükben rejlik.'

Kaláka együttes

Kaláka együttes

Kányádi Sándor írta a Kaláka 25 éves jubileumára: 'A Kaláka együttes elegáns, más muzsikusokkal össze nem téveszthető zenei tálcán nyújtja a verset a hallgatóknak. Nem ráerőszakolják a maguk szerzeményeit, hanem kimuzsikálják a Gutenberg óta könyvekbe száműzött, szív-némaságra született s ítélt versekből a maguk olvasata szerinti eredeti dallamot. A kaláka szó jelentése erdélyi népszokás: közös munka. Eredetileg házépítést jelentett.

Salátabár

Salátabár

A gyerekműsorok palettáján friss és üde színfolt a Salátabár vitamindús popcsapat, hiszen a vidám, életre kelt zöldségek tánccal és énekkel, interaktív játékokkal kápráztatják el a kis közönséget. BrokkOli, Paradicsom Piri, Répa Robi, Paprika Pannika, és Saláta Soma eredeti jelmezben keltik életre a szervezet számára oly fontos zöldségeket, s a saját személyiséggel rendelkező figurák, egyéniségükhöz illő fülbemászó trendi slágerekben énekelnek vidámságról, barátságról, egészségről, a mozgás és a játék örömeiről.

Suli duó

Suli duó

Sajátos hangszereléssel szólaltatjuk meg általunk nagyra becsült költők verseit, dallá formálva azokat. A zene és a költészet ilyen ötvözése - úgy hisszük - segíthet abban, hogy az irodalmi értékek közelebb kerüljenek gyermekhez, felnőtthöz egyaránt. 2013-ban Weöres Sándor születésének 100. évfordulóját ünnepeljük! Ez alkalomból egy 45 perces összeállítással járjuk az iskolákat, könyvtárakat! Ön is megrendelheti ezt a műsort elérhetőségeinken!

Tuti menü