Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyermeknapi versek képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Gyermeknapi versek - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Gyermeknapi versek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyerekhét a gyerekek ünnepe

Gyerekhét a gyerekek ünnepe

A Gyermeknap a világ sok országában ünnepnap. A Nemzetközi Gyermeknap (általában június 1.) Magyarországon 1931-től ünneplik (akkor még Gyermek Hétnek hívták), 1950 óta már csak egy napig tart és május utolsó vasárnapján tartják.

Ha újra kezdhetném

Ha újra kezdhetném

Ha elölről kezdhetném gyermekem nevelését, mutatóujjammal inkább festenék, nem fenyegetnék. A hibák helyett a jó hangulatra figyelnék. Szemem nem az órát lesné, inkább őt keresné. Nem akarnék mindent tudni, de tudnék jobban törődni.

Jó, hogy vannak nekünk

Jó, hogy vannak nekünk

Talán nem is véletlen, hogy az édesanyákat és a gyerekeket az év legszebb tavaszi hónapjában ünnepeljük! A megújulás, a virágnyílás idejével egybeesik e két csodás tavaszi ünnepnap. Május utolsó vasárnapja már több mint 50 éve a család közös ünnepe, ekkor köszöntjük a gyerekeket; a holnap felnőttjeit, a szülők reménységeit, büszkeségeit. A legnagyobb ajándék lehet gyermekeink számára, ha közösen töltjük el velük ezt a napot, egy jó programot szervezünk, és csak rájuk koncentrálunk,játszunk együtt önfeledten. Arra gondolunk, hogy milyen jó, hogy vannak nekünk!

Nyílj meseország

Nyílj meseország

Ringat az este, jól takarózz be! Toll-puha párnád messzire hív. Két kicsi pillád elnehezülve száz mese országába repít. Ott, hol a tündér és a kobold él, ott van az álmok rengetege, ott van a tárulj-ládika - s benne száz csoda csábít -, nincs fedele. Oldala korhadt, lécei lógnak, ám ha a kedved arra telik, ülj bele, súgd csak, súgd a manókkal: Nyílj Meseország, nyílj ideki

Tuti menü