Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cukrászdák vidéken a gyereknapra képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Cukrászdák vidéken a gyereknapra - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Cukrászdák vidéken a gyereknapra
Keresés
Találatok száma - 5 db
Herold cukrászda

Herold cukrászda

Cukrászatunk Győr-Szabadhegyen, családi házunkban működik 2007 szeptembere óta. Célunk nem egy süteményeket áruló, kávézóhoz hasonlító üzlet megnyitása volt. Fő profilunk az esküvői torták, és különleges alkalmakra, ünnepekre rendelt dísztorták készítése.

Ibolya cukrászda

Ibolya cukrászda

A Csapó u.- Bercsényi u. sarkán lévő kis cukrászdánkat már biztosan sokan ismerik. Kínálatunkban naponta több mint 30 féle friss sütemény szerepel. Hagyományos, házi és cukormentes cukrász finomságok egyaránt megtalálhatóak választékunkban. Bár eddig nagy jelentőséget nem tulajdonítottunk reklámozásnak, de a kor előre haladtával szeretnénk ha vevőink elektronikusan is le tudnák adni megrendelésüket.

Kapucziner cukrászda

Kapucziner cukrászda

Szeretettel köszöntjük a Kapucziner Cukrászda honlapján. Rendeljen tortát egyszerűen otthonról mindössze néhány kattintással, böngésszen egyedi torta különlegességeink között és nézze meg esküvői tortáinkat. Egyedi elképzeléseivel, ötleteivel keresse kolléganőinket, örömmel segítünk emlékezetessé tenni az ünnepet finom süteményeinkkel, tortáinkkal. Várjuk cukrászdánkban.

Roberto Látványcukrászda

Roberto Látványcukrászda

Cukrászdánk 2011-ben nyitotta meg kapuit. Cukrászsütemények, torták, fagylaltok széles választékával várjuk kedves vendégeinket. Folyamatosan bővülő kínálatunkból, legnépszerűbb termékeinket a gyerek, az esküvői és az alkalmi tortáinkat emeltük ki, melyek egyedülállóan széles választékával minden igénynek megfelelni. Vállaljuk esküvőkre, rendezvényekre, bálokra sütemények és torták készítését, kiszállítással. Látványműhelyünkbe bármikor be lehet tekinteni és meg lehet nézni, hogyan készülnek a sütik és a torták. Gyereksarok, ingyen wifi internet, parkolóhely. Jelenleg 8 munkatársunk készíti a finomságokat.

Toscana cukrászda

Toscana cukrászda

A Toscana Cukrászda és Kávéház 2006. augusztus 17-én nyitotta meg kapuit Győr közönségének . A mediterrán hangulatú cukrászda a város egyik zöld övezetében Szabadhegyen található. Családias hangulattal és helyben készült finomságok széles skálájával várjuk vendégeinket a hét minden napján. Cukrászdánkban a klasszikus süteményeken és tortákon kívül az egyedi recepttúrás finomságok is helyet kaptak. Kóstolja meg az olasz alapokból főzött házi fagylaltunkat . A vendégek kényelmét szolgálja a két ízlésesen berendezett belső helység, mely kiválóan alkalmas családi és baráti összejövetelekre. Jöjjön el és látogasson meg bennünket, mert az élet édesen és krémesen szép!

Tuti menü