Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csokoládé, édesség gyerekeknek képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Csokoládé, édesség gyerekeknek - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Csokoládé, édesség gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Choco Land

Choco Land

Kiváló minőségű belga és francia csokoládéba bújtatott gyümölcsök csokorba kötve, illetve natúr gyümölcscsokrok több méretben és személyre szabott kombinációkban. A FruityMagic elérhető a ChocoLand kínálatában is! Folyamatosan érkeznek a friss kreációk, de ugyanolyan gyorsan is fogynak.

Csoki korzó

Csoki korzó

Belvárosi édességüzletünk megnyitásával régi álmunk vált valóra. Célunk, hogy nemes alapanyagokból készült csokoládék, édességek, arabica kávék, teák, és sokféle más finomság közül válogathasson és vendégközpontú, kedves kiszolgálással találkozzon az, aki hozzánk betér. Az édes ízek szerelmeseinek feltétlenül időt kell szakítaniuk új üzletünk megismerésére. Termékeink széles választékával várjuk kedves Vásárlóinkat: csokikkal, drazsékkal, kimért bonbonokkal, prémium kategóriás üveges alkohol termékekkel, cukorbetegek és fogyókúrázók által is fogyasztható diabetikus édességekkel. Kínálatunkban szerepelnek - szezontól függően- forró és jeges kávéspecialitások, minőségi szálas és filteres teák, forró csokoládék- mindez akár elvitelre is! Meglepheti szeretteit, barátait a Dél-dunántúlon csakis nálunk kapható - akár az Ön igényei szerint készített - különleges édességcsokrokkal. Vállaljuk tortarendelések felvételét, valamint rendezvények pék- és cukrásztermékekkel való komplett ellátását, kiszállítással. Térjen be hozzánk és lepje meg szeretteit is!

Csokibolt

Csokibolt

Itt a forró nyár,és szeretteink finom édességekre vágynak. Üzletünkben minden finomságot megtalál amik meleg nyárestéken nélkülözhetetlenek. Megérkeztek epres és levendulával töltött csokoládéink, mintában hozzáillő tányérokkal, kávés, és teás készletekkel.

Csokoládia

Csokoládia

Új műhelyünk is 'hadrendbe állt', még több ízharmóniát, még több édes varázslatot tudunk elkészíteni kedves vásárlóinknak. Ezzel egy időben szeretnénk elkezdeni a viszont-értékesítést, azaz viszonteladók jelentkezését várjuk (06-20-4-25-45-35). Saját készítésű termékeink találhatóak, ezen belül az esküvői köszönőajándékok és az anyák napi ötletek pedig. Rendezvényre (esküvőre stb.), kitelepülésre, csokoládé szökőkútra, bonbon kóstolóra kérjetek ajánlatot tőlünk! Már kapható - kimérve - Csokoládiában csokoládé pasztilla is (bonbonkészítésre, sütésre, tortakészítésre stb.). Hamarosan a web oldalunk 'boltjában' is megtalálhatóak lesznek a termékek. Kérésre öntőformákat is tudunk beszerezni.

Édes érzés

Édes érzés

Az Édes Érzés Kft. prémium minőségű csokoládék, kávék, teák és ezek különféle kiegészítőinek, kellékeinek árusításával foglalkozik. Boltunkban kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, melyek minőségét még az ismertebb kávé, tea és csokoládé rajongók is elismeréssel emlegetik. Termékeink nem csak ízviláguk, hanem megjelenésüknek köszönhetően is kivívták vásárlóink megbecsülését. Étcsokoládéink, teáink, kávéink általában kedvező élettani hatással bírnak. A tudomány mai álláspontja szerint azok a csokoládék, melyek kakaótartalma magas, jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Csökkentik az erekben áramló vér nyomását és a kakaóbab flavonoid tartalma miatt erős antioxidáns hatással is rendelkeznek. A teák jótékony hatása közismert. Nálunk szálas teákat vásárolhat, melyeket a teaszárak fölsőbb leveleiből válogatnak össze kézzel. Ízük és jótékony hatásuk az átlag filteres teákéval jóformán össze sem mérhető, sokkal karakteresebb. Kávéink jellemzően Dél-Amerikából vagy Afrikából származnak, és típusukat tekintve arabica kávék. Koffein tartalmuk arabica származásuk folytán lényegesen alacsonyabb robusta társaiknál, valamint, mint minden kávé csökkentik a 2-es típusú cukorbetegség és a vérrögök kialakulásának az esélyét.

Édesség kuckó

Édesség kuckó

A csokoládét az európaiak számára Kolumbusz Kristóf fedezte fel az Újvilágban a 15. század végén. Az aztékok ekkor már régóta itták az istenek italát, a csokoládét. Ez egy keserű ital volt, amit pörkölt kakaószemekből készítettek és jól megfűszerezték. Ezt az italt az aztékok nagyra becsülték, és csak a leggazdagabbak ihatták. Az íze nem hasonlított a mai fincsi csokiízhez, a hódító spanyolok egyenesen ihatatlannak találták. A kakaószemeket az aztékok még fizetőeszközként is használták.

Mozart

Mozart

A FÉDA Kereskedelmi Kft.-t 1990-ben alapította Farkas Elemér úr és felesége családi vállalkozásként. A szorgalmas munkának és kiváló referenciáknak köszönhetően a társaság kizárólagos lehetőséget kapott magyarországi forgalmazásra a Mozart Mirabell és Mozart Reber, Wissoll és Schluckwerder világhírű csokoládégyáraktól. A cég nagy körültekintéssel választotta ki azokat a gyártókat, illetve termékeket, melyeket felvett a jellemzően prémiumkategóriás édességek kínálatába, és így kezdeti forgalmát 10 év alatt megsokszorozta. Nem meglepő tehát, hogy ma már a legnagyobb hazai, privát édességimportőr vállalatok között tartják számon, termékeit több mint 1500 üzletbe szállítja. A Kft. 40 munkatársat foglalkoztat, és további 13 munkatárs van segítségére az értékesítés területén.

Tuti menü