Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapesti játékboltok képes leírás - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu
részletek »

Budapesti játékboltok - Gyermeknapi programok, tippek, ötletek egy helyen.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyermeknap-gyerek.tlap.hu » Budapesti játékboltok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dioné

Dioné

A Dioné Kft. 2001-ben alakult, azzal a céllal, hogy Magyarországon minőségi német és osztrák gyártók termékeit forgalmazza és a magyar vásárlóknak magas színvonalú európai termékeket biztosítson. A Dioné Kft. 2002-től kizárólagosan képviseli a HABA, Gowi, Scratch, Holztiger és AedesArs cégeket Magyarországon. Ezeknek a gyártóknak a termékei egyre szélesebb körben ismertek és keresettek. A jobb játék-és bababoltok kínálatában mindenhol megtalálhatók

Fakopáncs

Fakopáncs

A cég indulásának története 1990-re tehető, amikor is Játékkuckó néven - elsők között megalakulva - létrejött Magyarországon egy fajátékokat forgalmazó apró bolt két egyéni vállalkozó összefogásával. A két vállalkozó kezdeti terve egyszerűen annyi volt, hogy a magyar piacon megpróbáljanak létrehozni és népszerűvé tenni a fajátékot, mint egy hiánypiaci szegmenset. A hódítási folyamat a kezdetekben a Magyarországon és Romániában fellelhető kis választékú fajátékok forgalmazásából állt, ez akkor körülbelül 25-30 féle játékot jelentett. Az hamar kiderült, hogy a fajátékra igényt tartanak az emberek, így 1991-től a cég folyamatosan mesteremberek és kézművesek felkeresésének lehetőségével bővítette a termékskáláját. A Játékkuckó élettörténete összesen két évig tartott, amikor is az egyéni vállalkozók közös erővel vállalkozást alakítottak, így a cég a Fakopáncs '92 Kft. nevet vette fel. A Kft. ma már fajátékok gyártásával, importálásával és mintegy négyezer termék forgalmazásával is foglalkozik.

Játék makett centrum

Játék makett centrum

A Játék Makett Centrum.hu webáruház üzemeltetője a KéK Kobra Kft. Cégünk a hatályos jogszabályoknak megfelelően végzi tevékenységét, csomagküldő kereskedelem folytatásához szükséges engedélyszámmal rendelkezik. Társaságunk játékáruházat is üzemeltet, ahol vásárlóinknak lehetősége van a termékek személyes átvételére, illetve az esetleges reklamációk orvoslására. Áruházunkban a legtöbb termék közvetlenül is megvásárolható, de előfordulhat, hogy néhány online áruházunkban megtalálható termék átmenetileg nincs készleten, ezért fontos, hogy amennyiben konkrét termék megvásárlása miatt szeretne ellátogatni hozzánk, egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal az esetleges felesleges fáradtság elkerülése érdekében.

Katica

Katica

A figyelmünk középpontjában 20 éve a gyermek áll, akinek testi, lelki és érzelmi fejlődését kiváló minőségű játékainkkal kívánjuk elősegíteni. Minden gyermek eltérő fejlődési utat jár be, ezért cégünk arra törekszik, hogy minőségi termékek segítségével színesebbé, játékosabbá tegye a szülő és gyermeke mindennapjait a fejlődés útján. A játék nem csak a gyermeknek fontos, de a szülőnek is, rávilágít a közös munka örömére, kitartásra nevel, sikerélményt nyújt és előrelépést eredményez a tanulmányokban.

Menő játékok gyereknapra

Menő játékok gyereknapra

Az elsősorban óvodás játékokat forgalmazó webáruházunk nagy hangsúlyt fektet a fejlesztő játékok népszerűsítésére. Legyen szó finommotorikát fejlesztő, oktató- vagy szerepjátékokról, nálunk mindent megtalál a játszva tanuláshoz. Az általunk forgalmazott játékok óvodásoknak, kisiskolásoknak, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt remek kikapcsolódást nyújtanak, miközben az önfeledt játék öröme mellett a tanulás és a világ megismerése is fontos szerepet kap. Nézzen körül nálunk, és rendeljen online!

Okosjáték

Okosjáték

Játékaink 90%-át saját magunk (gyermekeink és mi is, barátaink, ismerőseink, vevőink) leteszteltük, és csak akkor raktuk fel a játékot választékunk közé, ha osztatlan sikert aratott! Nem a mennyiségre, a nagy választékra, hanem a minőségre törekszünk! Csak kipróbált játékok vannak, amivel nem csak 5 percet játszik a gyerek, hanem hosszasan örömet okoz neki, és ezáltal a szülőknek is.

Tuti menü